Trupa 2017-09-04T11:48:03+00:00

Trupa Fantasy Band

Noi suntem oamenii ce reprezentam trupa Fantasy Band, cei care ne facem direct raspunzatori de voia buna, distractia, si atmosfera transmise cu ocazia fiecarui eveniment intretinut de trupa noastra!

MARLENE

Cu o experienta internationala de peste 12 ani Marlene este vocea principala, cu un repertoriu foarte bogat, de la jazz la pop rock. Recent a descoperit pasiunea pentru folclorul romanesc!

BOBBY

Bobby este „aerul” trupei! Un maestru al instrumentelor de suflat(sax alto,tenor, sopran, clarinet, fluier) cu solo-uri de cover-uri reproduse impecabil si o virtuozitate incredibila la folclor!

RALUCA

Raluca Raducanu a absolvit Academia Nationala de Muzica in Bucuresti si este o perfectionista veritabila! Vioara si voce, canta la ambele la fel de bine, cu o daruire molipsitoare!

SIMI

Cu o experienta de peste 10 ani Simi ne completeaza cu un balans excelent, siguranta in executie si placerea de a fi pe scena. Charmul lui si prezenta scenica sunt un mare plus pentru Fantasy Band!

CRISTI

Cristi Costache – un adevarat om de echipa si un trombonist de exceptie. Prim solist – trombon tenor la Filarmonica George Enescu din Bucuresti, Cristi ne aduce disciplina si forta.

JOHNY

Ionut Fleancu este ritmul trupei, versatil si studios cu experienta de peste 10 ani alaturi de Simi. Un profesionist desavarsit intr-o continua dorinta de autodepasire.

GABI

Gabi Sucea este omul pe care il asteptam de multa vreme. Un chitarist foarte versatil cu o expesivitate si inventivitate iesita din comun in toate stilurile, de la de la rock, funk la jazz si folclor.

IONUT

Ionut Damboviteanu raspunde cu partea traditionala a repertoriului nostru. Este unul din membrii de baza si trupei ce completeaza minunat cu acordeonul si clapele folclorul din toate zonele tarii.

FLAVI

Solist si managerul trupei, Flavi aduce in Fantasy Band toata experienta dobandita in cei peste 25 de ani de experienta in industria entertainmentului.